Activitats

Activitats a l’entorn de la finca

Gaudeix de la natura que ens envolta

Excursions

  • Excursions a peu o amb bicicleta visitant les masies del voltant, les ermites romàniques de Sant Maurici, els estanys de les tortugues, els estanys de Sils i diferents pobles del voltant.
  • Observar animals en el seu entorn natural i gaudir de la natura.

 

 

Excursions a cavall

Excursions i rutes a cavall per la zona acompanyats dels monitors de les hípiques de Cassà o Vidreres. Adaptem l’excursió al nivell dels clients, tinguin o no experiència. És una excursió que pot realitzar qualsevol persona. Per dur a terme aquestes activitats amb total èxit, disposem de monitors titulats.

Llocs d’interès

Sense recórrer grans distàncies podeu visitar els llocs d’interès de les comarques gironines

Visita Girona

Es pot passejar tranquil·lament per la ciutat històrica i visitar-ne els monuments i museus, i es pot badar còmodament pels carrers i places gaudint dels serveis turístics, l’oferta cultural, els festivals, els restaurants… Per la catedral, pels carrers laberíntics del Call, pel monestir romànic de Sant Pere de Galligants, per les cases coloristes i el pont sobre el riu Onyar; o per la immensa muralla.

La Costa Brava

És la zona costera més bonica de Catalunya, ideal per passar-hi el dia perduts a les cales més secretes o gaudir de la gastronomia directe del mar al plat. Es comprèn entre la població de Blanes i la frontera de França a Portbou.

Figueres

Els seus principals atractius són el paisatge, la cultura i la història. Està situada  a quinze quilòmetres del mar Mediterrani, als peus dels Pirineus i envoltada per tres parcs naturals. Et sorprendrà el Teatre-Museu Dalí i també altres museus com el del Joguet, de Catalunya, el de l’Empordà, el de l’Electricitat i el de la Tècnica de l’Empordà.

Caldes de Malavella

Les aigües amb propietats curatives que brollen de les seves fonts són el principal atractiu d’aquest municipi. A més d’oferir-te relaxació i descans en els seus balnearis, Caldes de Malavella també et convida a desconnectar passejant per les seves rambles o entre ruïnes romanes, restes medievals i torres modernistes.

La Garrotxa

Té una gran col·lecció de tresors naturals i, sens dubte, la seva joia més singular és el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa junt amb les poblacions d’Olot, Castellfollit de la Roca, Santa Pau o Besalú. Qualsevol època de l’any és màgica per visitar-los.

Spa Magma

MAGMA es transforma per presentar un nou concepte de termalisme lúdic. Una experiència totalment sensorial en què les noves tecnologies i les aigües termals s’uneixen per crear espais i emocions on la imaginació no té límits… Aigües termals-mineromedicinals, declarades d’utilitat pública el 1889, bicarbonatades, sòdiques, fluorades i silicatades